CURL'N'FUN

Verdens sjoveste spil på is!

Til et Curl’n’Fun arrangement kan du sammen med dine venner og familie afprøve en olympisk vintersport, kendt fra fjernsynet, VM og OL. Står du og mangler en sjov, udfordrende og anderledes sportsgren – så prøv at spil curling – verdens sjoveste spil på is! 

 

Vi sørger for at I får nogle sjove og underholdende timer på isen, selvfølgelig kombineret med en kyndig vejledning om spillet, basisøvelser og taktik.

Kombinerer fysisk- 
og mentalfærdigheder

Curling er et sjovt og udfordrende spil, der kombinerer fysisk- og mentalfærdigheder. 

Det er en af ​​de få sportsgrene, hvor alle aldre, køn og evner kan spille sammen og imod hinanden. Kom sammen med dine venner, familie eller kolleger eller andre bekendte. 

Sammensæt hold inden arrangementet

To hold skiftes om at levere sten ned ad isen for at komme tættere på midten af ​​målet eller 'huset' end deres modstandere. 

 

Hvert hold består af fire spillere kaldet første, anden, viceskipper og skipper, som hver leverer to sten i den nævnte rækkefølge. Skipperne er holdkaptajner, og bestemmer hvilke skud deres hold skal spille. 

 

Det er anbefalet at sammensætte hold før arrangementets start, da det sparer tid.

Vi står klar!

Til hver bane er der tilknyttet én instruktør, og vi tager godt hånd om jer. Vi står klar til at introducere jer til spillets mange facetter.

Vi garanterer, at I får en god oplevelse, med vores erfarne, engagerede og uddannede trænere.

Lån udstyr af os

Vi har alt det udstyr I skal bruge for at prøve curling. Der er nogle enkelte ting I selv skal medbringe, men alt andet udstyr, herunder sten, koste og glidesåler låner i af os. Vi har også udstyr til personer med mobilitetsproblemer.

Ha' styr på retningslinjerne

Curling er et spil af færdigheder og traditioner, der opretholder de højeste standarder for sportsmandskab. Curlingspillere spiller for at vinde, og aldrig for at ydmyge deres modstandere. Curling har altid været afhængig af sans, fornuft, ærlighed og gode manerer hos spillerne og en sportslig tilgang til spillet.

Arrangementets forløb
  1. Opvarmning og sikkerhed

  2. Færdsel på isen

  3. Introduktion til levering af sten

  4. Introduktion til fejning

  5. Kort introduktion til taktik og regler

  6. Curlingkamp

Påklædning

I skal alle have varmt, behageligt og løstsiddende tøj på, så I kan bevæge Jer – f.eks. en træningsdragt eller træningsbukser og en sweatshirt. Bukser i fast stof som cowboybukser er ikke velegnede. Det kan være en god idé at medbringe tynde handsker. Desuden skal du medbringe et par rene og flade sko med gummisål.

8 Deltagere

 

På hver bane kan der være 8 deltagere.

1 Instruktør

 

Hver bane har

én instruktør.

1 time & 45 min. 

på isen

 

I vil blive instrueret i curling og spille kamp.

Lån af udstyr

 

I låner sten, koste og glidesåler af os.

Find vej

Silkeborg Curling Club

Silkeborg Sportscenter, 

Århusvej 45, 8600 Silkeborg

Brug for hjælp?

Hvis du ikke har fundet de nødvendige informationer, så prøv at tjekke vores "ofte stillede spørgsmål" herunder. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores Curl’n’Fun koordinator, så finder vi en løsning.

 

Email: mail@silkeborgcurling.dk

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg booke en bane uden for de angivne tidspunkter?


Vi har begrænset adgang til isen i hallen og kan derfor kun tilbyde det på de listede dage, som fremgår på hjemmesiden. I er velkomne til at komme på maillisten, som vi sender, når vi kender næste sæsons datoer.




Bliver der arrangementer hen over sommeren?


Desværre er der ikke is på banen om sommeren grundet økonomiske forhold, og derfor er der kun curling fra slut august til midt april.




Kan man være mere eller mindre end 8 personer på én bane?


Vi anbefaler at I er 8 personer pr. bane, da alle kommer i spil når I skal spille kamp. Hvis I er mindre end 8 kan, det godt lade sig gøre, men helst ikke under 6 personer. Hvis I er flere end 8 personer, vil I opleve at der vil være ventetid for nogle, da arrangementet er tilpasset 8 personer, og I derfor skal udskifte undervejs.




Er det muligt at bestille mad ifm. arrangementet?


Vi kan desværre ikke tilbyde mad og drikke ifm. arrangementet. Det er desuden ikke tilladt at nyde mad inde i hallen. I er velkommen til at medbringe mad og drikke selv, som kan nydes ude i forhallen.





Kontakt

Silkeborg Curling Club

Århusvej 45, 8600 Silkeborg

MobilePay
307500
Jyske Bank
Reg.nr. 7173
Kontonr. 0001132347

Copyright © 2020 Silkeborg Curling Club