top of page

LÆR AT SPILLE CURLING

At prøve curling kan være en sjov og spændende oplevelse. Curling er en vintersport, hvor spillere skubber granitsten over en isbane med henblik på at placere dem så tæt som muligt på midten af et cirkelformet målområde. Det kræver både præcision, styrke og taktisk snilde at spille curling på højt niveau, men som begynder kan man også have det sjovt med at prøve kræfter med sporten.

 

Før man går på isen, skal man have udstyret i orden. Det er vigtigt at have varmt tøj på, da det kan være koldt på isen. Derudover skal man have et par gode sko og hovedbeskyttelse for at beskytte sig mod eventuelle fald.

 

Når man er klar, kan man begynde at øve sig på at skubbe stenen. Det kan være svært at få den til at glide i den rette retning, men med lidt træning kan man få teknikken på plads. Det er også vigtigt at samarbejde med holdkammeraterne for at opnå det bedste resultat.

 

En af de sjove ting ved curling er, at man kan have en god snak med sine holdkammerater, mens man spiller. Det er også en sport, hvor man kan få lov til at prøve sig frem og tage nogle chancer. Det er ikke altid den sikre løsning, der er den bedste, og det kan være en udfordring at finde den rette strategi.

 

Når man har spillet nogle kampe, kan man måske endda blive bidt af sporten og ønske at forbedre sine færdigheder. Der er mange curlingklubber rundt omkring i landet, hvor man kan træne og spille mod andre hold.

 

Alt i alt er curling en sjov og udfordrende sport, som kan prøves af alle, uanset alder og færdigheder. Så hvis du har lyst til at prøve noget nyt og anderledes, så tag en tur på isen og prøv kræfter med curling.

Lige nu kan du tilmelde dig vores introkursus

Spillet appellerer til stort set alle aldre

Curling er en sport hvor det sociale element vægtes højt

Klubben stiller alt udstyr til rådighed for at komme godt i gang

Vores hjælpsomme medlemmer vil gerne hjælpe jer godt i gang, så I kommer godt fra start

Træningstider

Indenfor sæsonen træner Silkeborg Curling Club på følgende tidspunkter:
Onsdag kl. 18.00 til kl. 22.00 (husk altid at tjekke sæsonkalenderen før du møder op)

Vi træner i skøjtehallen i Silkeborg Sportscenter, Århusvej 45, 8600 Silkeborg

Vigtigt at vide når du skal spille

  • Hav varmt, ikke for stramt tøj på

  • Brug rene sportssko, f.eks. joggingsko, løbesko eller lignende med en ikke for glat eller hård sål. 

  • Af sikkerhedshensyn tillader vi ikke deltagere med synlige tegn på beruselse at komme på is.

  • Ophold på isen er på eget ansvar.

 

Spil med som privatperson

Hvis du har lyst til at prøve curling, så mød op på en træningsaften, så skal vi nok give dig en grundig introduktion til vores dejlige sport. Uanset om du har ambitioner om at snuppe en af pladserne på landsholdet, eller om du er mere til det sociale og hyggelige omkring curling, er du velkommen til at prøve sporten sammen med os. Husk at klæde dig varmt på. 

Bliv en del af et fantastisk team, og oplev Curling sporten fra en helt anden vinkel. Du vil ikke blive skuffet, da sporten både er sjov og udfordende. Kom med indenfor og deltag i turneringer i hele landet.

Spil curling som firma, forening, familie eller lign.

Til et Curl’n’Fun arrangement kan du sammen med dine venner og familie afprøve en olympisk vintersport, kendt fra fjernsynet, VM og OL. Står du og mangler en sjov, udfordrende og anderledes sportsgren – så prøv at spil curling – verdens sjoveste spil på is! 

 

Vi sørger for at I får nogle sjove og underholdende timer på isen, selvfølgelig kombineret med en kyndig vejledning om spillet, basisøvelser og taktik.Til hver bane er der tilknyttet én instruktør, og vi tager godt hånd om jer. Vi står klar til at introducere jer til spillets mange facetter.

Læs mere og book jeres arrangement her

bottom of page