top of page

HISTORIE

Silkeborg Curling Club er grundlagt i 2007 i forbindelse med åbningen af Silkeborg Sportscenter, hvor Silkeborg for første gang kunne tilbyde interesserede at dyrke vintersportsgrene som Ishockey, skøjteløb, speed skating og ikke mindst curling indendøre.

 

Denne mulighed blev grebet af en lille gruppe, passionerede curlingspillere: Marianne & Henning Broman samt Naja Zethsen & Bo Kleimann Nielsen, som i samarbejde med Dansk Curling Forbund og flere af de øvrige danske curlingklubber fik skabt rammerne for at kunne etablere en curlingklub i Silkeborg.

Åbning_af_Silkeborg_Sportscenter_2009_2

Siden har klubben oplevet en fin tilgang af nye medlemmer, og klubbens juniorarbejde kulminerede i sæsonen 2015/2016 med et dansk mesterskab og efterfølgende sølvmedaljer ved Junior B-VM i Finland.

 

Det er derfor en ung, men succesrig curlingklub, som håber at kunne fortsætte udviklingen med tilgang af nye medlemmer til vores vidunderlige sport. En sport, der kan dyrkes på tværs af køn og aldersgrænser (fra 14 til 80 år), på motions og eliteplan, og som i den grad appellere til sammenhold.

 

Det vil glæde os at byde dig velkommen til en prøveaften.

IMG_7416.JPG
bottom of page