top of page

Køb udstyr

Curling er en meget prisvenligsport, da det ikke kræver meget udstyr. Det eneste man skal medbringe i starten vil være praktisk sportstøj, som man kan bevæge sig i. 

Man kan dog sagtens købe både dyre sko og koste, men er bestemt ikke en nødvendighed inden man starter.

404-side-by-side4.png

Curlingsko

For ikke at falde på isen, kan man iføre sig specielle curlingsko. Curlingsko har på den ene sål en gummiflade, så man står godt fast på isen. Den anden sål er designet til at glide og har typisk en Teflon sål, så man kan glide hen ad isen, når man spiller sine sten. På Teflon sålen kan man montere en gummisål, så begge sko kan stå fast på isen.

Curlingkost

Asham-V2-Composite-1-Broom_Complete-Broo

Curlingkoste findes i flere forskellige udformninger, men består alle af et meget solidt skaft samt et kostehoved med enten en hård kunststofpude eller meget tætte hestehår.

Moderne curlingkosteskafter er som regel hule rør af glasfiber eller kulfiber. Curlingkosten bliver brugt til at feje isoverfladen og bruges også ofte som en balanceringshjælp under levering af stenen.

unnamed.png

Curlingbukser

Bukser i fast stof som cowboybukser er ikke velegnede til at spille curling i, og derfor er det en god idé at investere i et par curlingbukser. Disse kan fås i forskellige mærker, størrelser og type, men er ofte sorte.

Silkeborg Curling Club bestiller ofte udstyr ved Skeki.

Unknown.png

De 3 største Curling Brands

ash-01.jpg
Goldline_colour.png
Unknown.png
bottom of page