top of page

Om Silkeborg Open

IMG_6017.jpg

For mere end 10 år siden grundlagde en lille gruppe dedikerede curlers Silkeborg Curling Club. Udover vores kærlighed til denne vidunderlige sport var vi temmelig tomhændede, men med stor hjælp fra de andre danske curlingklubber og Dansk Curling Forbund lykkedes det os at få fat i curlingsten, hacks, koste, gamle sliderer osv., Så vi kunne være i gang, når isarenaen i Sillkeborg skulle være klar 1. september 2007.

IMG_6045.jpg

Stenene blev hentet i Hvidovre Curling Club, som også donerede deres gamle scoretavler fra EM i 1996. Men hvorfor transportere enorme scoretavler mere end 300 km, hvis de ikke skulle bruges?!? Så fra starten besluttede vi, at vi skulle være vært for en årlig turnering og om muligt et internationalt ...

IMG_6297.jpg

Derfor var det med stor stolthed, at vi kunne sende invitationer til vores første Kingo Cup 2008, og det lykkedes os at få 26 hold sammen. Siden da har Kingo Cup - der altid finder sted i begyndelsen eller medio af april - tiltrukket en masse hold, nationale og internationale, unge og ikke så unge, mandlige og kvindelige, begyndere og mesterskabsspillere, der tilmelder sig år efter år.

bottom of page