Om Silkeborg Open

For mere end 10 år siden grundlagde en lille gruppe dedikerede curlers Silkeborg Curling Club. Udover vores kærlighed til denne vidunderlige sport var vi temmelig tomhændede, men med stor hjælp fra de andre danske curlingklubber og Dansk Curling Forbund lykkedes det os at få fat i curlingsten, hacks, koste, gamle sliderer osv., Så vi kunne være i gang, når isarenaen i Sillkeborg skulle være klar 1. september 2007.

Stenene blev hentet i Hvidovre Curling Club, som også donerede deres gamle scoretavler fra EM i 1996. Men hvorfor transportere enorme scoretavler mere end 300 km, hvis de ikke skulle bruges?!? Så fra starten besluttede vi, at vi skulle være vært for en årlig turnering og om muligt et internationalt ...

Derfor var det med stor stolthed, at vi kunne sende invitationer til vores første Kingo Cup 2008, og det lykkedes os at få 26 hold sammen. Siden da har Kingo Cup - der altid finder sted i begyndelsen eller medio af april - tiltrukket en masse hold, nationale og internationale, unge og ikke så unge, mandlige og kvindelige, begyndere og mesterskabsspillere, der tilmelder sig år efter år.

Kontakt

Silkeborg Curling Club

Århusvej 45, 8600 Silkeborg

MobilePay
307500
Jyske Bank
Reg.nr. 7173
Kontonr. 0001132347

Copyright © 2020 Silkeborg Curling Club