top of page

Introkursus

Peter Brandt

2. jun. 2023

Vil du begynde at spille curling?

Vil du begynde at spille curling? Så kan vi nu tilbyde et introkursus til curling. Det er et rigtigt godt sted at starte og du bliver over 3 gange introduceret til de grundlæggende teknikker og lærer om isen og spillet, så du efter forløbet kan spille kampe og deltage i mindre turneringer.

 

Kursuset henvender sig til personer over 14 år og består af sjove øvelser, der lærer dig at sætte stenen, slide ud, feje, taktik, holdsamarbejde og kommunikation sammen på holdet med mere. Du kommer også til at spille små kampe mod andre spillere på samme niveau som dig. Når kursuset er slut, er du godt rustet til at fortsætte med at spille curling. 

 

Silkeborg Curling Club stiller sko og koste til rådighed, så du ikke behøver at skulle ud og købe udstyr lige med det samme.Det er godt at have noget løst tøj på, eller træningstøj, som man kan bevæge sig i.

Skulle du have lyst til at fortsætte Silkeborg Curling Club, så modregnes kursusgebyret kontingentprisen, og du kan låne udstyr af klubben det første år. 

bottom of page