About us

Curling is a very affordable sport as it does not require much equipment. The only thing to bring in the beginning will be practical sports clothing in which you can move.

However, one can easily buy both expensive shoes and cost, but is certainly not a necessity before starting.

404-side-by-side4.png

Curlingsko

Curlingkoste findes i flere forskellige udformninger, men består alle af et meget solidt skaft samt et kostehoved med enten en hård kunststofpude eller meget tætte hestehår.

Moderne curlingkosteskafter er som regel hule rør af glasfiber eller kulfiber. Curlingkosten bliver brugt til at feje isoverfladen og bruges også ofte som en balanceringshjælp under levering af stenen.

Curlingkost

Asham-V2-Composite-1-Broom_Complete-Broo

For ikke at falde på isen, kan man iføre sig specielle curlingsko. Curlingsko har på den ene sål en gummiflade, så man står godt fast på isen. Den anden sål er designet til at glide og har typisk en Teflon sål, så man kan glide hen ad isen, når man spiller sine sten. På Teflon sålen kan man montere en gummisål, så begge sko kan stå fast på isen.

unnamed.png

Curlingbukser

Bukser i fast stof som cowboybukser er ikke velegnede til at spille curling i, og derfor er det en god idé at investere i et par curlingbukser. Disse kan fås i forskellige mærker, størrelser og type, men er ofte sorte.

The 3 biggest Curling Brands