CURL'N'FUN

Verdens sjoveste spil på is!

Beskrivelse:

Til et Curl’n’Fun arrangement kan du sammen med dine venner og familie afprøve en olympisk vintersport, kendt fra fjernsynet, VM og OL. Står du og mangler en sjov, udfordrende og anderledes sportsgren – så prøv at spil curling – verdens sjoveste spil på is! 

 

Vi sørger for at I får nogle sjove og underholdende timer på isen, selvfølgelig kombineret med en kyndig vejledning om spillet, basisøvelser og taktik.Til hver bane er der tilknyttet én instruktør, og vi tager godt hånd om jer. Vi står klar til at introducere jer til spillets mange facetter.

Pris og betaling:

Prisen for et arrangement med plads til 8 personer i 1 time og 45 min. er henholdsvis:

Curl'n'Fun onsdage: Kr. 1.800,- pr. bane.

Inkluderet i prisen er lån af udstyr samt vejledning af en instruktør, som vil give en kort instruktion og derefter hjælpe jer i gang med at spille kamp.

Silkeborg Curling Club modtager betaling via Dankort, Visa, Mastercard, Visa elektron. Betaling skal ske ved booking.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner. 

 

Påklædning:

I skal alle have varmt, behageligt og løstsiddende tøj på, så I kan bevæge Jer – f.eks. en træningsdragt eller træningsbukser og en sweatshirt. Bukser i fast stof som cowboybukser er ikke velegnede. Det kan være en god idé at medbringe tynde handsker. Desuden skal du medbringe et par rene og flade sko med gummisål.

Udstyr:

Vi har alt det udstyr I skal bruge for at prøve curling, herunder sten, koste og glidesåler låner i af os. Vi har også udstyr til personer med mobilitetsproblemer.

Retningslinjer:

Curling er et spil af færdigheder og traditioner, der opretholder de højeste standarder for sportsmandskab. Curlingspillere spiller for at vinde, og aldrig for at ydmyge deres modstandere. Curling har altid været afhængig af sans, fornuft, ærlighed og gode manerer hos spillerne og en sportslig tilgang til spillet.

Læs retninglinjer her

Det er anbefalet at sammensætte hold før arrangementets start, da det sparer tid.

Al færdsel på isen er på eget ansvar

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer i curlinghallen.

Adresse:

Silkeborg Curling Club

Århusvej 45

8600 Silkeborg

Hjælp:

Hvis du ikke har fundet de nødvendige informationer, så prøv at tjekke vores "ofte stillede spørgsmål" herunder. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores Curl’n’Fun koordinator, så kan vi måske finde vi en løsning.

Peter Brandt

Email: mail@silkeborgcurling.dk

Vi kan tilbyde Curl'n'Fun på følgende tidspunkter:

Onsdag 21. september 2022 (20.00 - 21.45)

Onsdag 12. oktober2022 (20.00 - 21.45)

Onsdag 16. november 2022 (20.00 - 21.45)

Onsdag 30. november 2022 (20.00 - 21.45)

Onsdag 25. januar 2023 (20.00 - 21.45)

Onsdag 22. februar 2023 (20.00 - 21.45)

Onsdag 22. marts 2023 (20.00 - 21.45)

Vi kan på nuværende tidspunkt kun tilbyde de datoer og tider til Curl’n’Fun, som fremgår ovenfor, da vi har begrænset tid på isen. Det er desværre endnu uklart om vi får flere tider til Curl’n’Fun, da vi ikke er de eneste som bruger skøjtehallen.